Veckans tips: Smartburk

Det första veckans tips blir nog det bästa av dem alla! Vi tipsar nämligen om hemsidan smartburk.se
"Smartburk är en tjänst för alla oss tv-serieälskare. Den hjälper till att följa dina favoritserier, meddelar dig när nya säsonger kommer ut och ger dig tips på nya tv-serier, baserat på din smak."
 
Detta är ett måste för alla serieälskare! Du skapar ditt konto och söker sedan enkelt på alla serier du följer och klickar i vilka avsnitt du sett så att de blir grönmarkerade. Håller du över ett avsnitt får du upp vad avsnittet heter, vad det handlar om, när det sändes och vilket nummer det är. Detta gör det hur enkelt som helst att hålla koll på vart du ska börja kolla nästa gång. Du kan också väldigt enkelt se när det kommer ut nya avsnitt. 
Har du hittat en sere som verkar intressant men som du inte har tid att se just nu? Klicka på 'vill se' knappen bredvid serien och den sparas under fliken 'vill se'. Du kan också söka på serier du redan sett och när du klickat i hela läggs den under fliken 'sett klart'. På din profil visas seierna du klickat i som dina favoriter, men också hur många sammanlagda avsnitt du sett (klickat i på smartburk). 
 
Helt underbart! Själv kan jag inte förtå hur jag överlevde innan jag hittade smartburk!
 
 
2014-04-21 @ 21:38:00 Veckans


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0